top of page

Huoneet

Oli huone sitten pieni tai suuri, täytyy se sisustaa käytettävyyden ehdoilla. Laajasta valikoimastamme löytyy paljon tuotekohtaisia variaatiota moneen eri kokoluokkaan. Tutustu räätälöitävään mallistoomme, josta löydät vuodesohvia, lepotuoleja, pöytiä, pikkutuoleja, sänkyjä ja paljon muuta.

Aulat ja oleskelutilat

Ensivaikutelman luominen alkaa jo aulatiloissa. Näyttävillä ja laatua huokuvilla huonekaluilla varmistat, että asiakkaasi viihtyy heti ensi hetkestä alkaen. Pohjanmaan® tuotevalikoimasta löydät tyyliisi sopivat ratkaisut, jotka räätälöidään mieleiseksesi toivomillasi verhoilumateriaaleilla.

Ravintola- ja baarikalusteet

Tukevia pöytiä ja kestäviä tuoleja tarvitaan aina. Tuotekehityksessä on otettu huomioon kestävyyden ja ulkonäön lisäksi myös käytännöllisyys ja  hyvä istuinergonomia. Pöydistä löytyy aina useita vakiokokoja ja värivaihtoehtoja. Myös erikoiskoot ovat mahdollisia. Tuolien rungot ovat joko metallia tai massiivipuuta ja ne valmistetaan aina asiakkaan valitsemilla väreillä ja verhoiluilla. Tee ruokailutilastasi persoonallinen.

 

Aulabaariin tai yökerhoon voit huoletta sijoittaa minkä tahansa valmistamamme lepotuolin tai sohvan, sillä runko ja laadukkaat pehmusteet kestävät kovaakin käyttöä.

Sängyt

Hotellisängyissämme vieraasi nukkuvat hyvin kerta toisensa jälkeen. Kestävät ja helppohoitoiset  materiaaliratkaisut täyttävät SL1-paloluokituksen vaatimukset ja niillä on Allergia-, iho- ja astmaliiton hyväksyntä. Rungon ja jousten katkeamattomuustakuu on 10 vuotta.


Laajasta, räätälöitävästä mallistosta löydämme varmasti juuri kohteeseesi sopivan ratkaisun.

bottom of page