top of page

Rum

Funktionaliteten i möbleringen är mycket viktig, både i små och stora rum. Det finns ett brett utbud av produktspecifika variationer i ett stort antal storlekar. Upptäck vårt anpassningsbara sortiment där du hittar bäddsoffor, vilstolar, bord, små stolar, sängar och mycket mer.

Lobbyn och salonger

Första intrycket sker redan i loungen. Snygga möbler som utstrålar kvalité försäkrar att dina kunder trivs från första stunden. Från Pohjanmaan® produktsortiment hittar du lösningar som passar din stil och som kan anpassas till dina önskemål med matchande möbeltyger.

Restaurang- och barmöbler

Starka bord och slitstarka stolar behövs alltid. Produktutvecklingen har beaktat inte bara hållbarhet och utseende utan även praktiska egenskaper och god ergonomi. Det finns alltid flera standardstorlekar och färgalternativ på borden. Det går även att måttbeställa. Stolstommarna är antingen av metall eller massivt trä och de tillverkas alltid med kundens val av färger och klädsel. Skapa en personlig matsal.
Du kan placera någon av våra fåtöljer eller soffor i lobbyns bar eller nattklubb utan problem, eftersom ramen och de högkvalitativa sitsarna även tål tuff användning.

Sängar

Dina gäster sover gott i våra sängar, gång på gång. Slitstarka och lättskötta materiallösningar uppfyller kraven i SL1-brandklassificering och är godkända av Allergi-, Hud- och Astmaföreningen. Hållbarhetsgarantin för stommen och fjädrarna är 10 år. Miljömärkningen är en garanti för ekologisk verksamhet. Vi kan säkert hitta en passande lösning till dina behov från vårt breda, anpassningsbara sortiment.


Vi kan säkert hitta en passande lösning till dina behov från vårt breda, anpassningsbara sortiment.

bottom of page